רסיטל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/02/2007 | 15:45 | מאת: אני

אני נוטלת רסיטל כבר למעלה מ3 שנים, 20 מג ביום, ומעולם לא העליתי את המינון. טוב לי עם הרסיטל והוא הציל את חיי. לאחרונה עברתי ניתוח להסרת שחלות ורחם בגלל סיפור גנטי וסרטן שד. אין באפשרותי לקבל הורמונים, אך נאמר לי כי הרסיטל עצמו עשוי לעזור. האם כדאי לעלות את המינון של הרסיטל (כמובן, לבקש מרופא להעלות את המינון ולא על דעת עצמי) אודה על התשובה

20/02/2007 | 00:08 | מאת:

שלום, אני חושב שאת מתכוונת שהרסיטל עשוי לעזור במניעה של גלי חום ותופעות הקשורות לירידה בהורמונים בגלל הוצאת השחלות. לדעתי הרסיטל עשוי לעזור בכך ואין צורך לעלות במינון. כל טוב דר' גיורא הידש