פיספוס כדור ונלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/02/2007 | 14:21 | מאת: ונלה

שלום רב, אני מטופל באמצעות ונלה (ויאפקס) 75 מג' פעמיים ביום במשך כמה חודשים לטיפול בדיכאון. בד"כ אני נוטל טבליה אחרי ארוחת הבוקר ואחת אחרי ארוחת צהרים. היום שכחתי ליטול טבליה בארוחת הבוקר, נטלתי רק את זאת של ארוחת הצהרים. האם אני יכול ליטול את הטבליה השניה מאוחר יותר היום (בשעות הערב)?

19/02/2007 | 23:37 | מאת:

כן, אפשר ואין בכך בעיה. אחרי שבועיים של נטילת הונלה לא חייבים להקפיד על נטילה ביחד עם אוכל, אפשר גם ללא אוכל. כל טוב דר' גיורא הידש