בבקשה עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

18/02/2007 | 13:47 | מאת: ורד

שלום רב, לפני מספר ימים חוויתי חוויה לא נעימה בה הוכיתי ע"י החבר שלי, ועקב כך הסיפור הסתבך הייתי במיון , הגשתי תלונה במשטרה הוא היה במעצר יומיים. מאז אני סובלת מדיכאון קשה, יש לי חלומות סיוטיים בלילות אני כל היום בוכה , אני מאוד מתגעגעת אליו!!! אני אוהבת אותו מאוד, אני גם יודעת שהוא נמצא במערכת יחסים עם בחורה אחרת כרגע ומאוד מקנאה. יש לי בבית כדורי ציפרלקס 10 מ"ג רציתי לדעת אם זה יכול לעזור לי ואם אני יולה ליטול אותם אם אני סובלת מאפילפסיה ונוטלת גם כדורי דפלפט כרונו 500 מ"ג וטופומקס 150 מ"ג ליום. אני במצב לא טוב בכלל ממש קשה לי. בבקשה עיצתכם. תודה, ורד

18/02/2007 | 19:19 | מאת: דו?רו?ן

את צריכה לטפל בעצמך , עברת טראומה וכדאי לך ללכת לטיפול פסיכולוגי דחוף!, בקשר לכדורים רק רופא שמכיר אותך יכול לדעת איזה כדור יש להסיף אם בכלל.

18/02/2007 | 22:25 | מאת: שיבא

שלום לך חמודה, בקשר לתרופות, בטח ד"ר הידש ישיב לך... אבל לגבי החבר התוקפני.... תשאלי עצמך- למה את מתאהבת דווקא באנשים כאלה? שווה לך להתחייב לקשר עם אדם כזה? חשבת , מה העתיד שלך עם אדם כזה? כל טוב, שיבא

19/02/2007 | 23:35 | מאת:

לורד בודאי שאסור ליטול תרופות על דעת עצמך, ובנוסף הציפרלקס עלול לגרום לאפילפסיה אצל אנשים הרגישים לכך. כל טוב דר' גיורא הידש