חרדה ?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/02/2007 | 23:47 | מאת: שלוקומו

שלום אני מברר בקשר לאישתי מאז הולדת ילדנו יש לה יותר חרדות נראה לי טיבעי גם. העיניין שתקופה היא פוחדת להרדם דואגת שמא יקרה לילד משהו ,בגלל הפחדים היא לא מכבה את הטלוויזיה עד שנרדמת. די ברור לי שזו חרדה (לפני הרבה מאד שנים טופלה בפרוזק עקב דיכאון) והשאלה אם רצוי טיפול בתרופות ? בזמן האחרון מטופלת ב"רדוקטיל" להרזיה האם יכול להיות שהתרופה מגבירה את החרדה אצלה ? אני הצעתי לעשות הפסקה והיא טוענת שזה לפני וזה לא קשור,לי נראה שזה כן קשור ל"רדוקטיל" לפחות בהחרפה. תודה ושבוע טוב

19/02/2007 | 23:27 | מאת:

לשלוקומו הרדוקטיל עלול לגרום לחרדות למי שרגיש לכך. כמובן שיתכן שמדובר בחרדות אבל ההחלטה אם לטפל תרופתית יכולה להתקבל רק על ידי רופא שיבדוק אותה. כל טוב דר' גיורא הידש