לד"ר הידש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/02/2007 | 14:07 | מאת: מישהי

מה עושים כשנמצאים כבר ב'דקה ה99' לפני יום המבחנים,ואי אפשר לבטלו, אך יש חרדה נוראית ממנו? (על כדורי הרגעה כמו 'ואבן' כבר חשבתי).

17/02/2007 | 18:51 | מאת: דור

הטיפול נגד חרדה מתחלק לתרופות ולטיפול התנהגותי של חשיפה ומניעת תגובה. כלומר, תעשי בבית כמה שיותר מבחני סימולציה וכך החרדה בשעת האמת תפחת.

18/02/2007 | 00:10 | מאת:

שלום, תודה לדור, בנוסף אפשר להשתמש בוואבן אבל בדרך כלל אני ממליץ לנסות את השפעת הוואבן עליך מספר פעמים כאשר אין מבחן ורק אז לגשת למבחן עם הוואבן. שבוע טוב דר' גיורא הידש