סקס כל לילה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/02/2007 | 09:04 | מאת: נירית

בעלי רוצה סקס כל לילה ואני משתגעת מזה. יש לנו המון חיכוכים על זה. אנחנו נשואים 18 שנה. בדר"כ אני מסכימה כדי לשמור על שקט תעשייתי בבית. תמיד הוא רוטן שאני עושה לו טובה. גם בימי המחזור אין הפוגה. כל הזמן הוא בענין. כל הזמן הוא מדבר על זה. גם אוהב שניצפה יחד בסרטים כחוילים. סקס עבורי הפך לעונש ומיטרד. זה גורם ביננו להמון מתחים עד כדי דיבורים על פרידה. מה לעשות?

17/02/2007 | 18:43 | מאת: דור

לנירית שלום, האם הבעיה היחידה היא תדירות הסקס או שקיימת גם בעיה באיכות של הסקס? כי על תדירות אפשר להתפשר. אבל איכות דורשת דברים נוספים, משניכם. צפיה משותפת בסרטים כחולים יכולה להעלות את רף הריגוש והגירוי. השאלה העיקרית אם בעלך חושב רק על הסיפוק שלו או גם על שלך. האם הוא מביא אותך לאורגזמה כל לילה או שרק את עצמו? האם מדובר בסקס בשבילו או סקס בשביל שניכם כזוג? לא חשוב לו שאת תהני מהסקס? כי לפי דבריך את לא נהנת וזה רק עונש ומטרד. אם את לא נהנת אז לדעתי אין טעם שתעשי איתו סקס אפילו לילה אחד נוסף. לכן השאלה כאן איננה בהכרח שאלה של תדירות. בברכה

18/02/2007 | 00:09 | מאת:

לנירית תודה לדור ולעתים מדובר על קושי במערכת הזוגית, אולי כדאי שתפני לבד בשלב ראשון לייעוץ אצל פסיכולוג המתמחה בטיפול זוגי כדי שיראה את התמונה הכללית. שבוע טוב דר' גיורא הידש