אנטומין

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/02/2007 | 04:09 | מאת: יעל

שלום רב לד"ר הידש, אני התחלתי לקבל טיפול 40 מ"ג של אנטומין. מבקשת אינפורמציה על תרופה זו. למה היא מיועדת ? מהם תופעות הלוואי שלה ? האם היא ממכרת ? האם בשלב מסוים יהיה ניתן להפסיק את התרופה ? תודה מראש יעל

17/02/2007 | 18:48 | מאת: דור

ליעל שלום, מדובר בתרופה אנטיפסיכוטית עם השפעה מרגיעה ומיישנת. תופעת הלוואי העיקרית היא ישנוניות. את קיבלת מינון נמוך שניתן לעיתים לטיפול בחרדה או בבעיות שינה. במינונים יותר גבוהים התרופה משמשת נגד מניה או פסיכוזה. התרופה לא ממכרת. בברכה

18/02/2007 | 00:08 | מאת:

ליעל תודה לדור, האנטומין אינה ממכרת ולא תהיה בעיה להפסיקה כאשר יגיע הזמן שבוע טוב דר' גיורא הידש