רספרידל +קלונקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/02/2007 | 03:44 | מאת: דורה

שלום דר' הירש 12.2.07 שאלתי אותך על זריקה רספרידל את תשובתך קבלתי אבל בינתיים העלו את המינון לבני ל-5 מ"ג רספרידל (התחילו ב-3 מ"ג) ובנוסף נותנים לו גם קלונקס אנני יודעת את המינון אבל הילד נראה ומתהלך כמו "מומיה" . נראה לי שהמינונים לא נכונים הוא מאושפז כבר חודש ימים בגלל פרנויה מסמים (לא ידוע איזה) ואין כל שיפור בפרנויה. האם תוכל לידע אותי איזה מינון של קלונקס + רספרידל אפשר לקחת ולא להיות "מומיה" מהלכת. וכמה זמן לוקח להחלים אם בכלל,בנוסף הוא מקבל עוד כדור שצריך לנתרל תופעות לוואי ואז בודקים לו לחץ דם וגם דופק.אני מאוד מודאגת וחסרת אונים למצב.

18/02/2007 | 00:05 | מאת:

לדורה מדובר בכמות גדולה של רספרידל אבל לא כמות חריגה, בשלב הראשון יתכנו תופעות לוואי - ששריריו נוקשים, אני מאמין שעם השפור במצב יורידו גם את המינון. ישנה תרופה בשם דקינט (או ארטן) להקלה של נוקשות השרירים. שבוע טוב דר' גיורא הידש