אטימות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

17/02/2007 | 01:12 | מאת: דני

שלום שמי דני ושאלתי היא כדלקמן: אני משתמש ב 3 מ"ג ריספרדל ויש לי שתי תופעות לוואי האחת אקטיזיה נוראה שדקינט לא עוזר נגדה והשניה היא אטימות או חנק של הלב כלומר אני מרגיש שזה משפיע עליו והתוצאה היא הרגשה או יותר נכון אי הרגשה של הלב ,את האקטיזיה אני מכיר מה בנוגע לזו האחרונה ?

18/02/2007 | 00:03 | מאת:

לדני איני מכיר תופעה כזו עם הרספרידל, יתכן שהדברים לא קשורים לתרופה, כדאי לפנות קודם כל ללרופא המשפחה כדי לדעת שאין מדובר בדבר גופני. שבוע טוב דר' גיורא הידש