בהול!!!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

16/02/2007 | 19:07 | מאת: מאיה

מחפשת בדחיפות פסיכיאטר מומחה שמטפל גם בשיחות פסיכותרפיה, רצוי מאזור חיפה או הצפון , אפשרי גם מאזורים אחרים, המרכז וכו'... חשוב מכל- שיהיה מצויין ואמפטי תודה

16/02/2007 | 20:19 | מאת: שיבא

שלום לך, ד"ר ראפס ממכבי, בתל אביב, רח' שי"ר 4 מקסים!!! רק מילים טובות!!!

16/02/2007 | 22:27 | מאת: מישהי

למאיה, למה שלא תפני לד"ר הידש עצמו? אני יודעת שהוא גר בטבעון ואפשר למצוא את הטלפון שלו בספר טלפונים. בהצלחה. מישהי

16/02/2007 | 23:10 | מאת: מישהי המקורית

שזאת שכתבה תחת הכינוי 'מישהי' שהשתמשתי בו כבר מזמן ואני =ה'מישהי' ששאלה על OCD וכו' זו לא אותה אחת.

16/02/2007 | 23:00 | מאת: דור

שלום רב הבקשה שלך מאד כללית כי יש כמה מאות מטפלים שעונים לתיאור שלך. תוכלי למצוא רשימה ב"דפי זהב", או לפנות לפסיכיאטר בקופת חולים. הרבה פעמים דווקא רופא משפחה יכול לכוון אותכם כי הוא נחשף למאות מטופלים כל שבוע ולפחות חלק מהם היו אצל פסיכיאטרים שונים ואמרו לו מה דעתם על הפסיכיאטר שלהם. אם התכוונת לטיפול פרטי אז בשלב ראשון אפשר לפנות לפסיכיאטר בכיר שמוכר ע"י הביטוח המשלים של קופ"ח ולקבל החזר של 80% עד 3 ביקורים בשנה. בברכה