לד"ר שלום

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

16/02/2007 | 14:31 | מאת: אני2

אני סובלת מאוסידי ומטופלת היום אצל מומחה בתחום שעזר לי מאוד. לאחרונה התברר לי שאני גם סובלת מדכאון די חמור שנמשך על פני 10 שנים כבר אני רוצה לפנות למומחה הטוב בארץ לשם טיפול בכך משום שכבר עברתי הרבה פסיכולוגים. הרבה אבחנות שגויות ועייפתי. איך אני מגיעה למשהו כזה?

16/02/2007 | 20:25 | מאת: שיבא

היי יצא לי פעם להכיר OCD, וזה היה מעניין, החזרתיות... ויש גם סרט - "הכי טוב שיש" על התופעה... סרט הומוריסטי, אבל מבין השורות אפשר להבין גם את הסבל של ה"חולה", למה שלא תישקלי טיפול תרופתי? ידוע, שבדיכאון טוב תרופות, ולאו דווקא פסיכולוגים. לי, באופן אישי, אין ממש ניסיון בזה. אז בהצלחה. וכל טוב. שיבא

16/02/2007 | 23:06 | מאת: דור

בנושא של OCD פרופ' יוסף זוהר צבר מוניטין עם שם עולמי בתחום. הוא מנהל מחלקה בשיבא ויש לו קליניקה בהרצליה. הוא כתב עשרות (אם לא מאות) מחקרים על OCD שפורסמו בספרות המקצועית.