הפרעת אישיות גבולית

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/02/2007 | 17:30 | מאת: מיכל

שלום רב , ברצוני לשאול בהפרעת אישיות גבולית , שאחד המאפינים שלה ,במערכת קשרים לדוגמא, , הוא שחור או לבן, אין אמצע, ובמהירות אדם יכול לעבור ממצב לבן , (מחבר קרוב) למצב שחור , האם הדרך חזרה , חידוש הקשר , יכולה להעשות גם דרך ";שקוף" זאת אומרת בהדרגה . יציאה מהשחור ןלאט יותר להגיע ללבן??? בתודה מיכל

15/02/2007 | 20:42 | מאת: שיבא

היי אני מאמינה שיתכן הדבר, בטיפול ממושך שיעבוד איתך גם על האישיות שלך. לא הייתי ב"בונה" רק על תרופות מאזנות.... שלך שיבא

17/02/2007 | 20:45 | מאת:

למיכל כן, לוקח זמן עד שנוצר אמון מסויים ואז הופכים ל"לבן". שבוע טוב דר' גיורא הידש