מחלקה סגורה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

15/02/2007 | 13:16 | מאת: תותי

שלום, האם תוכל לומר לי איך אוכל להסביר לקבוצת מתנדבים במחלקה פסיכיאטרית לילדים שלא טוב לילדים שיחבקו אותם? זה לא נהוג במקום ועם זאת המתנדבים עושים זאת ואשמח לדעת אם יש מאמרים המדברים על הנזקים של זה או בכלל מדבר על הנושא. תודה רבה

15/02/2007 | 21:18 | מאת: רונן

הי תותי למה זה מזיק להם?! אני מניח שילדים בגיל צעיר, הצוות המטפל המסור לא קושר למיטה, אלא מחזיקים אותם. האם כשאת מחזיקה ילד משתולל, זה לא סוג של התייחסות? אולי אפילו של חיבה? אולי אפילו משתלם לו להשתולל כדי לזכות בהחזקה הזו? אולי חיבוק יכול לעזור לו יותר? כן, באמת, באיזה עולם אנחנו חיים שלקשור מישהו למיטה נחשב טיפול לגיטימי וסביר, שאמור לרפא את הנפש שלו, אבל חיבוק- אוי, איזה נורא, איזה פשע, זה נורא נורא מזיק...

17/02/2007 | 20:32 | מאת:

לתותי ממש לא הבנתי את השאלה??? באמת שלא מחבקים שם את הילדים? שבוע טוב דר' גיורא הידש