ונלה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/02/2007 | 17:56 | מאת: יעל

אני מטופלת בונלה כבר כמעט שנה וכיום אני נוטלת 4 כדורים ביום , שניים בבוקר ושניים בערב. הסיבה שכל פעם המטפלת שלי העלתה לי את המינון היא היסתגלות של הגוף שלי למינון ואז נסיגה לאחור וחוזר הדיכאון. כרגע אני מרגישה שאני אפטית למה שקורה סביבי ובנוסף יש לי תחושה שהכדורים שולטים לי ברגשות ונותנים לי את האפשרות פשוט להתעלם מהמצב. יכול להיות שלמרות מה שהמטפלת שלי אומרת יש סיכוי שהכדורים האלה לא מתאימים לי ואובחנתי לא נכון?

14/02/2007 | 23:40 | מאת:

ליעל אדם שלא מגיב לתרופה נוגדת דיכאון אין זה אומר שהאבחנה אינה נכונה. יתכן שיש צורך להחליף את התרופה אבל על כך יכול להחליט רק רופא. אם אינך בטוחה בטיפול ובאבחנה, אפשר לפנות לחוות דעת נוספת לייעוץ אצל רופא בכיר. כל טוב דר' גיורא הידש