פלוטין

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

13/02/2007 | 15:49 | מאת: ירון

שלום רב לך דר' הידש !!! אני סובל מדיכאון ומטופל בפלוטין שמאוד עוזר לי לתפקד , יותר משאר נגזרות הפרוזק האחרות והחדשות יותר , אבל ישנה קצת הרגשה של עודף ביטחון עצמי לא מאניה אלא עודף מרץ , האם ניתן להתשתש בכדור אחת ליומיים , שמעתי משהו על כך ברדיו היתכן? כי זה יהיה פשוט עדיף על חיפוש תרופה חדשה וכל הסבל שכרוך בכך , לתשובתך אודה מראש !!! נ.ב. ( משתמש ב 20 מג" ליום ).

14/02/2007 | 23:36 | מאת:

לירון לפלוטין משך פעולה ארוך ולכן ניתן ליטול כדור פעם ביומיים. יש תרופה הזהה לפלוטין. פלוטין=פרוזק=פריזמה. הפריזמה מופיעה בכדור שניתן לחצות אותו. לכן או שתיקח פעם ביומיים או שתעבור לפריזמה. בכל אופן כל שינוי במינון צריך להעשות בתיאום עם הרופא. כל טוב דר' גיורא הידש