זריקת רספרידל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/02/2007 | 22:39 | מאת: דורה

שלום דר' הירש לצערי בני מאושפז באחד מבתי החולים הפסיכיאטרים לאחר לקיחת סמים במצב של פראנויה . הוא מאושפז כבר חודש ימים ומקבל כדור בשם רספרידל 5 מ"ג (התחילו ה 3 מ"ג) ועדיין אין שיפור . שמעתי על הזריקה של פעם בשבועיים רציתי לדעת פרטים האם יש סיכוי שהזריקה תוציא את הילד מהמצב שהוא נמצא....אני מאוד דואגת למצב הקשה שהילד נמצא ומאוד פוחדת שלא יצא מזה... מקדימה תודה לתשובה. בברכה דורה

14/02/2007 | 23:33 | מאת:

לדורה החומר הפעיל ברספרידל בכדורים ובזריקה הוא זהה, כך שההבדל בין שני הדברים הוא די קטן. בשלב החריף לא מקובל לתת את הזריקה. בכל אופן לעתים צריכים לקבל את הטיפול כחודשיים עד אשר יש שיפור משמעותי במחשבות הפרנואידיות. נקווה שבכל זאת הרספרידל יעזור. כל טוב דר' גיורא הידש