הפורום הזה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/02/2007 | 21:52 | מאת: אמא רחוקה

בערך לפני כארבע שנים, ניתקלתי בפורום הזה ,במהלך חיפושי אחרי עזרה לבת שלי. היו פה כותבות נפלאות כמו אבישג ,שירה ,אריאל , אחר כך הגיעו תמי, ומיכאל, אנשים שלא עזרו במינונים של תרופות ,אלא בחיים עצמם. היו סערות הפורום ,נסגר ועבר להודעות מסוננות וכ"ו. ותמיד, תמיד נמצא דר הידש, שתומך, וזוכר ומעודד, ומספק את העוגן שלנו, של כולנו. בעידן האינטרנט כל אחד יכול לספק מידע על תרופות אבל לא_ י ד ע ...... זה הפורום שלי!!!! ותודה דר הידש. והמבין יבין.

14/02/2007 | 23:31 | מאת:

תודה לאמא הרחוקה שגם את תמיד נמצאת איתנו. אכן היו אלו ימים יפים, אני זוכר שהמשתתפים אף פתחו חדר צ'ט ביום ושעה מסויימת וגם אני הייתי שם מספר פעמים. הידש