אפקסור - הפסקה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/02/2007 | 20:24 | מאת: גילת

האם קיימת סכנה בהפסקת נטילת אפקסור 150 ו75שלא באופן מדורג? לא היה באפשרותי לגשת לרופא ולסיים נטילת התרופות באופן מסודר (לפתע הפסיק פעילותו בקופ"ח) נותרו לי 12 כדורים של 75 והייתי מעוניינת לדעת באיזו צורה לקחתם לסירוגין? או שאין לכך חשיבות? תודה

14/02/2007 | 23:28 | מאת:

לגילת איני יודע אם את מתכוונת לאפקסור XR שסיום הטיפול הרבה פחות קשה, אפשר לרדת ל 75 מג' ואחרי מספר ימים לרוקן חצי מהקפסולה ואחרי שבוע להפסיק את הטיפול. אם מדובר על אפקסור רגיל אז תעשי את הדברים במדרגות, כשבוע חצי כדור ואחר כך כשבועיים רבע כדור. אני חושב שהכדורים שיש לך יספיקו. בכל מקרה חשוב שסיום טיפול יהיה בהתייעצות עם רופא כל טוב דר' גיורא הידש