סיום השתתפותי בפורום

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/02/2007 | 14:44 | מאת: דור

שלום רב לכל קהל הקוראים והכותבים, ברצוני להודיע על פרישתי מהפעילות בפורום. מרגע זה ואילך לא אשתתף יותר בפורום ועל כן לא אקרא או אכתוב כאן יותר. אני מאחל לכולם רפואה שלמה, אושר ועושר. כל מי שרוצה לכתוב לי, או להיות איתי בקשר, מוזמן לפנות אליי לאימייל- [email protected] בברכה, דור.

12/02/2007 | 20:59 | מאת: אמא מודאגת

מותר לשאול מדוע החלטת לפרוש מהפורום. גולשים רבים נהנו מתשובתיך ומידיעותיך (בעיקר בנושאי התרופות). ומדוע אתה עושה זאת בצורה רשמית שכוללת הודעה. מדוע אינך מפסיק לבקר בפורום בלי הודעה. כך שתוכל לצאת ולהכנס כרצונך ובזמנך. הודעתך משדרת מסר של דווקא וכעס על מישהו. האמנם כך? בכל מקרה זאת בחירתך ואנו מכבדים אותך ואני מאחלת לך כל טוב ובריאות. אמא

12/02/2007 | 23:01 | מאת: קטי

דור כמה חבל אתה מקסים ונהדר ועזרתה פה להרבה אנשים יישר כח ותודה מקרב לב קטי

12/02/2007 | 23:29 | מאת: יוסי

תודה דור על התשובות המלומדות שנתת לנו . קצת עצוב שאתה עוזב אותנו ........ הרבה הצלחה בהמשך הדרך. יוסי

13/02/2007 | 10:04 | מאת: מיכל

לדור היקר! אנחנו מודים לך על ההשקעה העצומה שלך בפורום הזה. בהצלחה בהמשך דרכך ! מיכל

13/02/2007 | 15:41 | מאת: תמימי

דור היקר כמשתתפים האחרים גם אני מודה לך על השעות המרובות ועל המסירות שלך במתן תשובות לכולנו. כולי תקווה שאתה עוזב בלב נקי, ללא כעסים או אכזבות. אתה אדם יקר עם לב של זהב ועם ידע מקצועי עשיר ומעורר התפעלות. תחסר גם לי. הייה בטוב ותצליח בכל מעשיך תמי.

13/02/2007 | 15:41 | מאת: אמא פחות מודאגת

שלום דור, חבל לי מאוד שהחלטת לעזוב את הפורום. אני, כמו רבים אחרים כאן, נעזרתי בך ובידיעותיך הרבות ברגעים קשים. קשה לי להעביר לך, את תחושת התמיכה והעזרה שנתת, וששחיזקו אותי ברגעים הבאמת קשים של חיי. המון בהצלחה, אמא שמודה מקרב לב.

13/02/2007 | 22:34 | מאת: מישהי

לדור היקר שלום, חבל שאתה עוזב,ולפי צורת הכתיבה נראה לי שזה קצת בכעס ובאכזבה,אך אם זה העיניין אז ניתן לדון בכך וללבן את הדברים,אך אם זה רק בגלל בעיית זמן והחלטה זו לא נובעת מכעס,אז הכל בסדר. בכל מקרה - בהצלחה בהכל,ותודה על עזרתך עד היום.

13/02/2007 | 23:55 | מאת: מירי 2

דור יקר, ממש עצוב לי לקרוא את הודעתך זו. בחרת לא להסביר, וזה מקשה עוד יותר להבין מדוע. עבורי אתה חלק מאד משמעותי בפורום, תמיד ישנו, תמיד עונה, בעל ידע רב כלכך. אמנם לא ניתן עליך לשאול דבר, היית דמות כמעט מסתורית כאן. מה רבים הגולשים שנעזרו בך. ואני שאת כל תשובותיך היית פותחת וקוראת. התוכל להסביר לנו מה קרה? דרך צלחה בכל מקרה, אולי תמשיך להיות לעזר לאנשים במקום אחר. מירי

14/02/2007 | 14:05 | מאת: מיכלי

תודה על הכל. אך מדוע אתה עוזב אותנו בכעס ובאכזבה? התיחסנו אליך יפה מאד והערכנו את השקעתך ומקצועיותך כמטפל ועוזר. מדוע אתה עוזב אותנו בכעס ולא מנמק?

14/02/2007 | 23:21 | מאת:

לדור בטח עברו שלוש שנים ארוכות שאתה משתתף בפורום, גם בימים שקטים של הפורום וגם בסערות, תמיד היית לעזר רב גם למשתתפי הפורום וגם לי. אני מקווה שתמצא מקום אחר לתרום מזמנך ומהידע שלך ותמשיך לתרום ולהתרם. אני מודה לך מקרב לב על כל מה שעשית ובטוח שכולם ירגישו בחסרונך. כל טוב דר' גיורא הידש