עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

12/02/2007 | 11:25 | מאת: שי

לדוקטור שלום בבקשה ממך אני מתחנן אני לא יודע מה לעשות לפני חודש וחצי בעקבות ויכוח איבדתי שליטה וכיום אם אני קצת נהיה לחוץ או מקבל מכה אני מאבד שליטה לחלוטין ומתחיל לרעוד אני כותב לך לאחר ויכוח שכולי רועד בקופת חולים נתנו לי בדיקת דם אני גם סובל מכאבי ראש אדירים אני כבר לא מתפקד ומאוד חושש מהמצב אני חושב שזה קשור למערכת העצבים אני מאוד מבקש שתציע לי בדחיפות למי לפנות כי המצב חמור בבקשה תגיב בהקדם

14/02/2007 | 23:14 | מאת:

לשי אני חושב שרמת המתח והלחץ שלך גדולים מאוד כדאי לפנות לפסיכיאטר או פסיכולוג לאבחון. כל טוב דר' גיורא הידש