קשר בין ציפרלקס להפרעות בעיכול- מעיים וגזים

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/02/2007 | 23:22 | מאת: אנני

אני נוטלת ציפרלקס, האם יתכן שזה משפיע וקשור לבעיות העיכול שיש לי? אם כן, איזה כדור נוגד דיכאון יכול להתאים לי? אני גם סובלת מבעיות במערכת השתן כניראה כתוצאה מהציפרלקס. ונטייה להשמנה. תודה רבה

14/02/2007 | 23:06 | מאת:

לאנני לא כל כך הבנתי את שאלתך, האם סבלת מבעיות במערכת העיכול לפני הציפרלקס או שהציפרלקס גרם לשינויים בהרגלי היציאות? או שמדובר על בעיה ממש במערכת העיכול. ומה הבעיה במערכת השתן? כל טוב דר' גיורא הידש

15/02/2007 | 00:48 | מאת: אנני

תודה על התיחסותך דוקטור, הציפרלקס גרם לאי התרוקנות שלפוחית השתן ולהשתנות מרובות, שאלתי האם יתכן ואחראי גם ליציאות רבות ולגזים (תופעה שהחמירה בהרבה מאז שאני נוטלת אותו) תודה שוב