מה זה אומר?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/02/2007 | 23:19 | מאת: לילי

שלום לדוקטור היקר ולכולם ביליתי עם מישהו חמוד ואז הרגשתי שבעלתי משהו אז אמרתי לו שנראה לי שהוא הכניס לי משהו לפה והייתי בטוחה שהוא הכניס לי סם כלשהו לפה כשישנתי והוא אמר שמה פתאום ויום למחרת הבנתי כמה לא נכון היה לחשוב ככה כי זה גם לא מתאים לו. כשזה קרה הייתי ממש בטוחה שהוא הכניס לי ולא אומר זה אומר שאני פרנואידית? אין טעם להפנות לאיבחון אני לא אלך רק רוצה לדעת דרך האינטרנט ואם לא אז לא תודה

13/02/2007 | 00:32 | מאת:

ללילי כפי שהדברים נשמעים מדובר בחרדה ולאו דווקא על דבר פרנואידי. כל טוב דר' גיורא הידש

13/02/2007 | 21:57 | מאת: לילי

דוקטור תודה, ואם הוסיף ואומר שאני שומעת כל הזמן יללות של חתול (יש לי חתול וכשהוא מילל אני יודעת שהוא מבקש להכנס או לצאת מהבית, הבעיה שכל הזמן אני חושבת שהוא מיילל ורצה לפתוח לו) זו גם חרדה? ויש תמונות שקופצות מול העיניים לפני השינה- תמונות של דברים שמגעילים אותי. זו גם חרדה?