דכאון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/02/2007 | 13:25 | מאת: etamar

דר" גיורא הידש שלום רב אני אישה שסובלת מדכאון כבר 6 שנים נסיתי הרבה כדורים אפילו לא זוכרת אותם היום אני לוקחת ציפרלקס 10 מ"ג ונותנים לי זריקות פעם בשבועיים רסיטל ואיך שהבנתי שזה מחקר השאלה שלי ד"ר האם אני אהיה בריאה ואחזור שמחה בחחים כמו פעם אני יותר מארבעה חודשים לוקחת את הזריקות ועדיין אני בדכאון בלתי נסבל

13/02/2007 | 00:23 | מאת:

שלום, איני מכיר את המחקר שאת משתתפת בו, נקווה שהרעיון של המחקר מוצלח ואת תרגישי טוב. כל טוב דר' גיורא הידש