ויפאקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

11/02/2007 | 10:44 | מאת: riki

לד"ר ולדור שלום, כפי שכבר כתבתי לכם שיש שיפור גדולה ב- 225 מג' ויפקאס XR ההפרעות שינה עוצמתם ירדה והרבה יותר טוב, אך השינה עדיין חלשה ולא מספיק ישנה עמוק יש סיכוי שזה ישתפר עם הזמן? וגם שמעתי שעם מעלים במינון זה עלול להעלות את לחץ הדם, האם זה נכון? אנא תשובה

11/02/2007 | 16:19 | מאת: דור

לריקי שלום, זה נכון מה שאמרו לך- יש סיכוי שהשינה תשתפר עם הזמן (אבל לא בהכרח) ויש סיכון לעליה בלחץ הדם במינונים גבוהים של אפקסור=ויפאקס. כל מינון של אפקסור מ-200 מ"ג ומעלה יש המלצה לבדוק את לחץ הדם. אם יש לך מכשיר בבית אז תוכלי לבדוק מס' פעמים או לגשת לבדיקה בקופ"ח. בד"כ לא מדובר בעליה משמעותית. מה את עושה בחיים מלבד לקחת כדורים? בברכה

11/02/2007 | 21:36 | מאת: ריקי פנחס

דור שלום, קצת מטריד אותי הענין עם הלחץ דם כיוון שאף פעם לא היו לי בעיות עם זה. עם השינה זה יותר טוב כפי שאמרתי אבל צריך עוד קצת על מנת לישון יותר טוב. לגבי שאלתך מה אני עושה בחיים? אז ככה עובדת כמזכירה בחברה מסוימת, מתעסקת בספורט הרבה שנים בענף השחייה אגב השחייה עושה לי מאוד טוב ומאוד עוזרת ומרגיעה. בדרך כלל אני אוהבת לבלות אך בגלל התקופה הקשה של המעבר מהפרומוניל לויקאס וגם החורף הקשה מנע ממני לצאת למקומות שאני אוהבת אין לי עדיין מוטביציה למרות שמצבי הנפשי ממש השתפר. זהו בנתיים ביי ריקי