זקוק ליעוץ

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/02/2007 | 22:55 | מאת: גדי

שלום. אני בן 26 מטופל בוייפאקס 75 מ"ג כבר חודשיים. אני סובל משבוע נחמד ושבוע פחות כבר 6 שנים. כאשר אני לא מרגיש טוב למעשה קשה לי לחשוב בצלילות בכל פעולה או מחשבה ואני ממש מפחד שיפנו או ידברו אלי מרגע שאני קם עד שאני יושן כי אני מטושטש וחושב באופן איטי ומבולבל. מה עלי לעשות??? אני מוטרד מזה מאוד לאחרונה וכבר לא יודע מה לעשות ולמי לפנות וכבר החלפתי בערך 7-8 תרופות.

11/02/2007 | 01:07 | מאת: ערן

תבדוק עם הרופא העלאת מינון ל 150

12/02/2007 | 22:50 | מאת:

לגדי תודה לערן ואכן לדעתי המינון המינימלי הוא 150 מג' ביום, הרופא יתאים את המינון בשבילך. כל טוב דר' גיורא הידש