לד"ר הידש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/02/2007 | 22:48 | מאת: מישהי

לפני מספר ימים ביקשתי ממך שתבהיר את תשובתך בקשר למקרה שקראתי עליו באינטרנט ולא ברור לי למה שאלתי -שצרפתי ל'עץ' המקורי שכתבתי,לא צורפה אליו ולא נרשמה בכלל?

10/02/2007 | 22:53 | מאת: בבקשה קישור

http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-385,xPG-833,xFT-598420,xFP-598414,m-Doctors,a-Forums.html

11/02/2007 | 22:37 | מאת: דור

שלום רב הקישור שהבאת הוא לפורום של אנשים שלדבריהם הם היו באישפוז כפוי (בצדק או שלא) אבל אין לפורום הנ"ל קשר לסיינטולוגיה. אני חושב שאנשים שם לא משקרים ודבריהם אותנטיים. אבל רוב רובם של המאושפזים בכפיה דרך הפסיכיאטר המחוזי חולים בסכיזופרניה. מה שמטריד אותך שלבחורה שם יש גם OCD? תהיי בטוחה שהיא לא היתה נשארת שם לאורך זמן בגלל OCD. כבר כתבתי לך שייתכן בחורה עם סכיזופרניה וסימנים של כפייתיות. אז לחברים שלה היא אומרת שיש לה OCD אבל האבחנה המלאה היא סכיזופרניה. בברכה