רסיטל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

10/04/2002 | 16:16 | מאת: זאב

אני רוצה להפסיק את השימוש ברסיטל. אני מתלבט בין שלוש אפשרויות: 1. הפסקה מיידית. 2. נטילת חצי כדור במשך חודש במקום כדור שלם ואז להפסיק. 3. נטילת כדור שלם פעם ביומיים למשך חודש ואז להפסיק. מה ההמלצה? בתודה מראש.

10/04/2002 | 18:12 | מאת: מירב

בשופ נים באופן לא להספיק בבת אחת! זה שוק לגוף! בהדרגתיות לי אמרו להוריד לחצי מינון לשבועים לפחות ואז יום כן יום לא ואז להפסיק. (אני נוטלת פרוזק)

10/04/2002 | 22:41 | מאת:

זאב שלום איני מכיר אותך לכן אני ממליץ שתוועץ ברופא שלך עקרונית הפסקה של כדורים מסוג זה יש לעשות בהדרגה כיון שהפסקה מידית עלולה לגרום תופעות לואי של אי ששקט הפרעות שניה וכו בברכה עמי

20/08/2002 | 16:50 | מאת: אתי

מה יותר חזק? רסיטל או פרוזאק? והאם רסיטל זה חזק?