פלוטין

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

09/02/2007 | 11:58 | מאת: צוקי

אני סובלת מהפרעת אכילה מסוג בולימיה נרבוזה, לאחרונה חוסר הסבלנות שלי גובר ואני עצבנית במידה שלא הכרתי קודם: מאוד מאוד עצבנית...... הרופא המליץ לי על תרופה בשם פלוטין, ומשום מה אני יותר עצבנית משהייתי קודם נטילת התרופה, ואף יותר דיכאונית. רק התחלתי לקחת את התרופה. אני סובלת מההפרעה כבר שנים עם הפוגות ספורות ממנה בחיים מודעת לסיכונים ולאחרונה חלה החמרה. מה עושים בקשר לתרופה???

09/02/2007 | 23:45 | מאת: דור

לצוקי שלום, פלוטין=פריזמה=פרוזק יכול לגרום לכך בתחילת הטיפול, או כאשר עולים במינון, אבל זהו הטיפול בבולימיה ועליך להתמיד בנטילת התרופה. תופעות הלוואי נוטות להיחלש או להיעלם במשך הזמן. לצורך טיפול אפקטיבי יש צורך במינון של 3-4 טבליות ביום (בהדרגה). להרגעה יש לך ואבן (פחות ממכר מהריבוטריל). רפואה שלמה

11/02/2007 | 21:38 | מאת:

לצוקי תודה לדור ואכן מדובר בתופעות של תחילת טיפול (כיוון שהפלוטין מעורר) וכאשר הגוף מסתגל לתרופה המתח והאי שקט חולפים. כל טוב דר' גיורא הידש