הפרעת אישיות סכיזוטיפלית או סכיזואידית או simpel s

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

07/02/2007 | 05:52 | מאת: קובי

למה החיים כ"כ קשים -במחלה זו, והאם יש אנשים שמתמודדים, ומתפקדים עם המחלה זו , תודה רבה -מתמודד אמיץ!

08/02/2007 | 22:52 | מאת: דור

שלום רב הפרעת אישיות סכזואידית או סכיזוטיפלית? יש הבדל גדול ומשמעותי. בכל אופן הפרעת אישיות איננה מחלה ולא תמיד היא גורמת לסבל נפשי. אם אדם עם הפרעת אישיות סובל ממצבו אז ניתן להיעזר בטיפול פסיכולוגי ארוך טווח. בברכה

09/02/2007 | 22:33 | מאת:

לקובי אכן מדובר בהפרעה העלולה להיות מאוד קשה כיוון שישנה פגיעה חמורה בתפקוד ובמיוחד כאשר האישיות מתגבשת והבעיות קיימות עוד מגיל צעיר. לגבי הקשיים אתה יכול להעיד ולספר הרבה יותר מאשר הרופאים והייתי שמח אם גם הייתה משתף בפורום לגבי הקשיים ועם מה כל כך קשה לך. דבר נוסף, העובדה שכאשר ישנה הפרעה מהסוג הזה אז שמחת החיים חסרה? האם אני צודק? שבת שלום, דר' גיורא הידש