לדוקטור הידאש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

06/02/2007 | 23:42 | מאת: אני

לדוקטור הידאש למה אתה עונה רק על קצת שאלות ואתה לא עונה על היתר?

09/02/2007 | 19:58 | מאת: שיבא

היי, אני , בטח , לא עונה בשמו של הד"ר שלנו, פה בפורום, אבל נדמה לי- שלא תמיד יש לו זמן לכך, ולא תמיד הוא רוצה לענות, כי יש פה אנשים עם נסיון שגם יודעים לענות על השאלות, לפעמים, לא פחות טוב ממנו. תנסי ותראי. גם אני ניסיתי עם שאלות אישיות, וקיבלתי תשובות מצויינות, לא פחות מאשר של הד"ר. והוא חמוד, אז אל "תזכרי" לו את זה שהוא לא ענה לך. כל טוב. שיבא.

09/02/2007 | 22:28 | מאת:

שלום, אני משתדל להעלות תשובות כמה שיותר מהר כדי שהפורום יזרום אבל לא תמיד אני מספיק גם לענות, אם במסגרת העלאת התשובות ישנה שאלה שנראה לי שחשוב להקדים אני עושה מאמץ ובכל זאת עונה בהזדמנות הראשונה. כאשר אני "מתיישב" לענות אז אני עושה זאת לפי הסדר. שבת שלום, דר' גיורא הידש

09/02/2007 | 22:31 | מאת: אני

אני ביכלל לא שאלתי שאלה. רק שלפני 3 ימים כשכתבתי את ההודעה הזאת הוא ענה על הכל ודילג על כמה ורציתי לשאול אותו למה.