ההבדלים בין רסיטל וצ'יפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

06/02/2007 | 20:25 | מאת: גלית

שלום, בחצי שנה האחרונה נטלתי רסיטל אחרי תקופה ארוכה של סרוקסט. בעית השינה לא נפתרה לי והרופא החליף לי לציפרלקס לפני כמה ימים..כמה אנשי מקצוע אמרו לי שציפרלקס יותר טוב. למרות שאני יודעת שיש בזה אותו חומר פעיל... בכל אופן יש הבדלים ורציתי לוודא סופית. עם רסיטל היתה לי עצירות ועם ציפרלקס אין. הרסיטל הורידה לי את התיאבון (שזה מעולה) אך הציפרלקס ההיפך. שילוב של ציפרלקס וזודורום יותר טוב משילוב של רסיטל וזודורם- מרגישה שהשינה יותר איכותית. אני רוצה לוודא שאכן יש צדק בהרגשתי...וכמו כן האם השינה שלי תחזור אלי.? אני מוכרחה לציין שאני לא בדיכאון, הייתי לפני כשלוש שנים..ועדיין נוטלת תרופות. כמו כן מדוע יש לי צריבות בגפיים כפי שהיה לי כשהייתי בדיכאון??? לעזרתם אודה.

07/02/2007 | 21:49 | מאת:

לגלית את צודקת שבשתי התרופות יש את אותו החומר הפעיל, אבל אי אפשר להתווכח עם ההרגשה שלך. אם את מרגישה שהציפרלקס מתאימה לך יותר, אז זה מצויין. אינך בדיכאון אבל עלולות להיות תופעות המזכירות את הדיכאון או שיש סיבה אחרת לתופעות שאת מרגישה בגפיים. כל טוב דר' גיורא הידש