הפרעות במערכת השתן ותרופה נוגדת דיכאון

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

06/02/2007 | 19:44 | מאת: אנני

אני נוטלת ציפרלקס וסובלת מתופעת לואי שלו -אגירת שתן והשתנות תכופות.כמו כן אני סובלת מתיאבון מאוד בריא והשמנה. .איזה כדור אנטי דיכאוני יכול להתאים לי ?(אם אפשר שגם לא יגרום לירידה במיניות) תודה

07/02/2007 | 00:05 | מאת: דור

שלום רב לאחרונה נכנסה לשוק תרופה חדשה שעשויה להתאים לבקשותיך. שמה הוא CYMBALTA. יש לה השפעה על מע' השתן של נשים, על טיפול בכאבים ועל דיכאון. תתיעצי עם רופא משפחה או פסיכיאטר. ייתכן שפסיכיאטר יוכל לתת לך דוגמיות חינם להתחלת הטיפול. בברכה

07/02/2007 | 21:46 | מאת:

לאנני הציפרלקס עלולה לגרום להפרעות בהורמון אשר אחראי על ריכוז השתן ולכן חשוב שתבדקי אצל רופא המשפחה. הצימבלטה עלולה לגרום לתופעות דומות לתופעות של הציפרלקס וכך גם כל התרופות אשר פועלות על הסרוטונין, כדי להמנע מתופעות אלו אפשר לחשוב על תרופות הפועלות במנגנון שונה כמו האדרונקס והרמרון כל טוב דר' גיורא הידש