לוסטראל

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

06/02/2007 | 08:33 | מאת: אורלי

לאחר נסיונות רבים של תרופות מכל הסוגים שבהם לא היה הטבה התחלתי לפני 3 שבועות 150 מ"ג לוסטראל עד עתה אין הטבה רק עיפות ואכילה מוגזמת האם יש טעם להמתין? אנא עזרו לי אני מיואשת

06/02/2007 | 15:05 | מאת: לוסראל

לוסראל הוא כדור מצוין ישבו שתי תכונות הוא גם לחרדות וגם לדיכאון אני גם מקבל לוסטראל עבר לי כל הדיכאון אבל צריך להיעזר בסבלנות כי כדורים לא משפיעים באופן אוטומטי כל טוב ושתהיי בריאה

07/02/2007 | 01:20 | מאת:

לאורלי כן, כדאי לחכות. בדרך כלל מקובל לחכות שישה שבועות לפני שקובעים שתרופה אינה עוזרת. האם ניסית תרופות הפועלות במנגנון אחר מאשר התרופות הפועלות על הסרוטונין בלבד? כל טוב דר' גיורא הידש