שרשרות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/02/2007 | 20:14 | מאת: אילנית

אם זה ידוע שסכיזופרניה באה בשרשרות, כפי שקראתי פה, למה נותנים חופשות בהפוגות מהמחלה, כאשר ההתקפים הבאים עתידים להחמיר, ולמה מטילים את זה על המשפחה, ולמה לא בודקים את סבילות המשפחה ולא מתחשבים בזה, וכך מתעלמים מאזרחים בסיכון?

06/02/2007 | 15:22 | מאת: דור

לאילנית שלום, סכיזופרניה היא מחלה כרונית- בד"כ לכל החיים. תפקיד המשפחה לוודא ולהשגיח שהחולה נוטל את התרופות בקביעות ומגיע לפגישות מעקב עם פסיכיאטר במרפאה לבריאות הנפש. הבעיה שחלק גדול מהחולים מפסיקים להגיע למעקב ולכן מצבם מדרדר להתקפים פסיכוטיים חוזרים ואישפוזים חוזרים. בברכה

06/02/2007 | 17:26 | מאת: אילנית

עם כל הכבוד לדאגה לשלומם, מי דואג לשלום המשפחה? מי מתעניין בנזק שנגרם למשפחה ולמה לא דואגים למנוע אותו?