שאלה לד"ר הידש

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

05/02/2007 | 18:52 | מאת: sama

ברצוני לדעת האם ,פרט לזיפרקסה וריספרידל,יש תרופות נוספות בסל התרופות,לטיפול בסכיזופרניה? במידה והתשובה שלילית.מהן התרופות האחרות הנמצאות בשוק לטיפול במחלה? בתודה מראש רוני

05/02/2007 | 22:56 | מאת: דור

לרוני שלום, כל התרופות לסכיזופרניה (יש כמה עשרות) נמצאות בסל הבריאות. יוצא דופן היחידי הוא הגאודון. חלק מהתרופות הן בטבליות לנטילה יומיומית וחלק אחר בזריקות ארוכות טווח. בברכה

07/02/2007 | 01:01 | מאת:

לסמה אני חושב שאתה מתכוון לסרוקוול וסליאן שהם נמצאות בקופות ובדרך כלל כתרופות קו שני. הגאודון עדיין לא נמצאת בסל של הכללית ואיני יודע את מבצבה במכבי. כל טוב דר' גיורא הידש