שימוש ממושך בפלוטין

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/02/2007 | 23:12 | מאת: גיא

אני בן 38. לוקח פלוטין כ-7 שנים. הפסקתי לתקופות ארוכות אך בכל פעם נוצר אצלי "געגוע" לרוגע ולביטחון שהכדור נותן לי. האם יש סיכון בשימוש ממושך?

02/02/2007 | 16:02 | מאת: ירון

שלום לך גיא ! כאן ירון אני נוטל גם את התרופה פלוטין 20 מג" כבר כשנה , רציתי לדעת אם חשת בתופעות של יובש תמידי בפה , הרגשת צימאון תמידית , והשתנה מרובה בעקבות השימוש בכדור - לתשובתך במידה ותוכל אודה מראש!!! ירון תודה!!!

02/02/2007 | 23:38 | מאת: גיא

לא, אבל אני יודע שיובש בפה קשור לתרופות מהמשפחה הזאת גיא

03/02/2007 | 00:27 | מאת:

לירון הפלוטין עלול לגרום להפרשה לא תקינה של הורמון המרכז את השתן anti diuretic hormone adh, לכן חשוב שתעבור בירור אצל רופא המשפחה. סביר שהוא אינו מכיר את התופעה אז תמצא קצת חומר באינטרנט ותעדכן אותו. שבת שלום דר' גיורא הידש