עדכון ותודה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/02/2007 | 18:49 | מאת: אמא כבר לא מיואשת

שלום לכולם, כתבתי מספר פעמים בפורום, בנוגע לביתי בת ה-19, שלאחר שימוש בסמים והתקף פסיכוטי, אושפזה וכעת במוסד גמילה. לאחר כמה התייעצויות בנוגע לתרופות, וכתוצאה מהעידוד ששאבתי מתשובותיו של דור התייעצנו עם רופא נוסף, ששינה תרופה מס' פעמים ושינה מינונים. כיום, 9 חודשים לאחר סיום האישפוז, עדיין במוסד, בשלב הסתגלות לחיים בחוץ. התחילה ללמוד במכינה ללימודי עיצוב, ומצבה השתפר ללא הכר. תודה לכל העונים ובעיקר לדור ולדוקטור הידש. מצאתי את הפורום הזה כמקום תומך ועוזר, בתקופה הקשה הזו. כל טוב, אמא.

01/02/2007 | 21:09 | מאת: אמא רחוקה

את כבר לא מיואשת ,ואני עדיין רחוקה. אבל ברצינות ,שמחה מאוד בשבילך, ובשביל הילדה . כאמא אני יודעת עד כמה קשה לראות ילד שלך במצב קשה ,וכמה אושר זה לראות התקדמות . נקווה שתעדכני כשהיא תצא מהמוסד. ואיך אומרים הפולנים רק בשמחות!!!

01/02/2007 | 21:56 | מאת: דור

לאמא היקרה, אין בעד מה. שמחתי לעזור לך ולבתך ועוד יותר שמח עכשיו לשמוע שישנה התקדמות משמעותית במצבה. רפואה שלמה, דור.

03/02/2007 | 00:18 | מאת:

לאמא שמחתי לשמוע שהבת במצב הרבה יותר טוב וגם את מילותיך החמות. שיהיה רק טוב דר' גיורא הידש