לכל מי שכותב "דחוף" בכותרת של השאלה שלו

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/02/2007 | 14:57 | מאת: דור

במקרים דחופים פונים לחדר מיון ולא לפורום באינטרנט. ואם מישהו בכל זאת פונה לכאן אז סימן שזה לא כ"כ דחוף ולכן עדיף שלא ישתמש במילה הזאת בכותרת.

01/02/2007 | 18:41 | מאת: נעמה

חברים יקרים, הפעם אני דווקא מסכימה עם דור. אל תשכחו שד"ר הידש מגיע לפורום אחרי שעות העבודה, הרבה פעמים מאוחר מאד בלילה או בבוקר... תלוי מתי הלכתם לישון. כדאי להיאזר בסבלנות. וחוץ מזה, לא פעם התשובות של המשתתפים באמת מסייעות. אז - בואו נהיה סבלניים ונעזור אחד לשני כמיטב יכולתינו, בידיעה שד"ר הידש יש רק אחד - אבל חדר מיון הוא תמיד כתובת במקרי חירום. רק טוב ! נעמה