לד"ר הידש דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

01/02/2007 | 09:54 | מאת: חמאדה לד"ר הידש דחוף

שלום דוקטור מה אתה מציע לעשות כי אני מרגיש שאני עומד לבלוע את הלשון למי לפנות תעזור לי בבקשה דוקטור תודה

01/02/2007 | 14:46 | מאת: דור

שלום רב במקרים דחופים פונים לחדר מיון ולא לפורום באינטרנט. לכן מומלץ שתפנה לחדר מיון בבית חולים פסיכיאטרי שבו אתה מטופל או שקרוב למקום מגוריך. תוכל לבקש שיעבירו אותך בדחיפות ללפונקס במקום סרוקוול. את שיטת המעבר יקבע הפסיכיאטר במיון שיבדוק אותך. לפונקס היא התרופה נגד סכיזופרניה עם הכי מעט תופעות לוואי נוירולוגיות. אם במקרה אתה מטופל אצל פסיכיאטר מומחה וקבוע שמכיר אותך ונפגש איתך באופן קבוע אז תתקשר אליו ותתיעץ איתו. אינני חושב שזה רצוי או בריא לפנות לפורום אנונימי באינטרנט עם הרבה שאלות מורכבות (שחלקן שייכות במובהק לנוירולוגיה) כאשר מצבך, עפ"י דעתך, הוא דחוף, כאשר גם מתכונת התשובות שניתנות כאן רחוקות מהמפגש ההכרחי שיש בחדר הבדיקה הפסיכיאטרי. בברכה

02/02/2007 | 23:48 | מאת:

לחמאדה "בליעת הלשון" או התכווצות חריפה של שריר הלשון שייכת לקבוצת הפרעות התנועה החריפות. (תופעות דומות עלולות להיות בעיניים, שרירי הצוואר והגרון), ההתייחסות צריכה להיות דחופה בחדר מיון של בית החולים הכללי הקרוב לאזור מגוריך. שבת שלום דר' גיורא הידש