הנחה בתרופות

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

31/01/2007 | 11:01 | מאת: חמאדה לד"ר הידש דחוף

לד"ר שלום רב אני לא יכולתי להיתכתב משום שהייתי מאושפז. ד"ר אני מקבל סרוקוול 700מ"ג דקינט4מ"ג קלונקס4מ"ג ו150 מ"גלוסטרל רציתי לספר לך על מחלתי אני סובל shizoaffetive disorder didressive type ןהפרעת אישיות בלתי יציבה ההשאלה היא רציתי איפו יכולים להשיג הנחה בישביל הלוסטרל כי זה ל לא כולל בסל השאלה הבאה לפעמים אני מרגיש שהלשון שלי מתעקמת כאילו כמעט אני בולע אותה הייתי אצל רופא נוירולוג הוא אמר שזה תופעה של תרופה דרך אגב רני מתופל ב1000מ"ג דפאלפט מה עושים דוקטור בשביל התופעה תחלןף האם להוסיף עוד דקינט אני אשמח אפ תעזןר לי דוקטור

31/01/2007 | 14:06 | מאת: דור

לחמאדה שלום, 1. לגבי לוסטרל- עניתי לך כבר- http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-385,xPG-832,xFT-586100,xFP-586133,m-Doctors,a-Forums.html 2. ללא ספק מדובר ב-tardive dyskinesia (TD) שנובעת משימוש ממושך בתרופות אנטיפסיכוטיות. כנראה התרופות הקודמות שלקחת ולא סרוקוול. בכזה מצב הייתי ממליץ לך להחליף את הסרוקוול בלפונקס. דקינט מחמיר TD ולכן אסור לך לקחת אותו בכלל. הלפונקס יכול לשפר את המצב. כיום ניתן לקבל טיפול בלפונקס ללא צורך באישפוז. 3. קיימת תרופה נוירולוגית בשם XENAZINE שטוענים שהיא יעילה נגד TD. אפשר לנסות עפ"י המלצה של נוירולוג. בברכה

31/01/2007 | 21:04 | מאת: לדור דחוף

הדקינט יכול לסכן לי את החיים כלומר לבלוע את הלשון אם כן תענהה לי בדחיפות תודה חמאדה.

01/02/2007 | 01:34 | מאת:

לדור זהירות בתשובותיך ובטח שאל תאבחן ברשת, התופעה נשמעת כמו מיוקלונוס חריף ולאו דווקא כמו טרדיב, בכל אופן רק רופא שרואה את התכווצות השריר יכול לקבוע. כך שלמרות הפחד מטרדיב ישנן עוד סוגים של הפרעות בשרירים. - אני כותב לך שוב- תזהר בתשובותיך אחרי כל שאלה עומד אדם. כל טוב דר' גיורא הידש