שלום רב לכל הפורם!

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/01/2007 | 23:57 | מאת: יוני

פעם הייתי משוטט שואל שאלות עונה וכו', הרב זמן שלא הייתי פו בטח כבר שכחו אותי חחח בכל אופן היום נכנסתי לפו ואני חושב שהפורם הזה מדהים היחס החיבה המילה הנכונה ו"הדוגריות" שזה לדעתי דבר חיוני מאוד בחיים, והד"ר שנותן חוות דעת מקצועית יתרון ירטואליות בקיצור אחלה, נוסיף משפט שאני רוצה לחשוב אותו הרגע... "בחיים כדאי לשמור על שפיות כי הלא שפווים הם השפווים האחרים" יצא משפט מענין מוזר חח טוב להתראת יוני מפעם

31/01/2007 | 13:57 | מאת: מיכאל

הי יוני... אני דווקא זוכר אותך, ואתה גם שולח לי באימייל כל מיני שטויות לפעמים... מקווה שאתה מרגיש טוב ועושה חייל... בברכה מיכאל