הודעה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/01/2007 | 21:44 | מאת:

שלום, לצערי לא ניתן להכנס לפורום ולהעלות הודעות. ניסיתי היום מספר פעמים וכנראה בגלל בעיה טכנית איני יכול להעלות את שאלותיכם. אתכם הסליחה דר' גיורא הידש

30/01/2007 | 22:40 | מאת: מישהי

זה כ"כ מרגיז שאתה עושה כמיטב יכולתך לענות על שאלותינו,ולא מאפשרים לך זאת עקב בעיות טכניות,שצצות כל מספר ימים- כי מילא אם לא היית יכול לענות כי אתה עסוק אז זה היה מובן בהחלט,אך כשמנהל פורום רוצה לענות ולא יכול זה ממש מקומם, ואני מצפה מהצוות הטכני שיתקנו את התקלות בהקדם האפשרי,כי אתה עושה פה עבודה מבורכת ואינך צריך סתם לבזבז את זמנך לשווא. תודה שהודעת לנו על כך,כי אני לפחות בודקת כל זמן קצר כדי לראות אם שאלתי נענתה,וכך לפחות אני מבינה מה הסיבה שלא. הרגשתי צורך לציין זאת,אעפ"י שאולי אכעיס בכך מספר אנשים. תודה, מישהי

31/01/2007 | 19:46 | מאת: מישהו

גם האתר מאד איטי והמון פרסומות אגרסיביות וקולניות.