ציפרלקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/01/2007 | 21:10 | מאת: יוסי

שלום רב אני לוקח ציפרלקס 10 מ"ג מזה 3 שנים נגד חרדות ודיכאון. לאחרונה חשתי מן "נפילה" במצב הרוח וגם עייפות מרובה ושהכדור לא כל כך עוזר לי בהמלצת הפסיכיאטר עליתי לכדור וחצי ציפרלקס + תוספת של חצי כדור אנדרונקס פעמיים ביום . האם שילוב נראה מוצלח ויעיל ? יוסי

01/02/2007 | 01:25 | מאת:

ליוסי השילוב מקובל כיוון ששתי התרופות פועלות במנגנונים שונים ולכן מעודדות זו את זו. בכל אופן אני בדרך כלל מעדיף תרופה אחת על פני שתיים-אם אפשר. כך שתחכה קצת, אם יש שפור במצבך אז יופי, אם לא תחזור לרופא לשקול שוב את הטיפול. כל טוב דר' גיורא הידש