תגובה אלרגית לפאקסט וקלונקס?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/01/2007 | 13:43 | מאת: לי

שלום מזה שבוע התחלתי בטיפול בקלונס ופאקסט ע"פ המלצתו של פסיכיאטר. בגלל נסיון לא נעים שהיה לי בעבר עם צפרמיל, הפעם התחלתי במינון קטן ביותר: רבע פאקסט + חצי קלונקס בלילה. עד השבוע הכל היה רגיל. מאז שאני לוקחת את התרופות, בוקר רחד קמתי עם חצי שפה נפוחה, ביום אחר התיחל לי גרד מאוד חזק ושורף ומלווה בפריחה בגב ויום קמתי כם לחי אחת נפוחה ומין עיקצוץ או נימולות באיסור. האם יש סיכוי שזו תגובה אלרגית? ברצוני לציין שכאשר לקחתי קלונקס לבד לא הייתה שום תופעה שכזו. תודה

01/02/2007 | 01:18 | מאת:

ללי את התגובה האלרגית צריך לראות ורופא עור או רופא המשפחה יקבעו. סרוקסט עלול לגרום לתגובה אלרגית כל טוב דר' גיורא הידש