דפרסונאליזציה

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/01/2007 | 12:32 | מאת: טל

שלום, כבר תקופה ארוכה אני סובלת מבעיית הדראליזציה תחושה שדברים לא קיימים, מציאות מוזרה, לאחרונה התחלתי לסבול מהתופעה השנייה דפרסונאליזציה תחושה שאני כביכול לא יודעת מי אני כאילו איני קיימת אני מפחדת מאוד לאבד את הזהות האם יתכן דבר כזה? עליי לציין שאניסובלת מהפרעת חרדה הרבה שנים כיום מטופלת בלוסטרל 100 מ"ג כ3 חודשים לפני נטלתי ציפרלקס. אודה לתשובתך היות ותחושות אלה מאוד מאוד מפחידות. תודה טל

01/02/2007 | 01:16 | מאת:

לטל לא הבנתי מה השאלה, נראה שהטיפול התרופתי אינו מתאים ואינו משפר את מצבך? בכל אופן חשוב לחזור לפסיכיאטר כדי לשקול את החלפת הטיפול. אחרי שתי תרופות שפועלות על הסרוטונין-לוסטרל וציפרלקס, כדאי לעבור לתרופות הפועלות במנגנון שונה כמו אפקסור או צימבלטה. כל טוב דר' גיורא הידש