האם זה אפשרי?

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

30/01/2007 | 00:29 | מאת: לוחמת החרדות

חברי לפורום...ברצוני לעלות פה שאלה שמעסיקה אותי זמן מה. האם אדם שסובל מהתקפי חרדה יכול להרפא ב 100% או שתמיד יסבול? אני סובלת כבר 12 שניה וניסיתי הכל!!!! מצבי פי אלף יותר טוב מפעם ואני יכולה להגיד שאני מתפקדת ב 90% אבל אין ספק שישנם התקפים קשים לפעמים, נפילות, פחדים והימנעות מלעשות דברים. האם זה טבעי עדיין לסבול אחרי כל השנים האלו? ובאמת שניסיתי הכל הכל הכל.

30/01/2007 | 16:20 | מאת: דו?רו?ן

ישנם מקרים שבהם ההתקפי חרדה עוברים לגמרי , אבל כל אדם הוא יחודי , כתבי לנו מה ניסית (כדורים/טיפולים) אולי יוכלו לייעץ לך יותר איך לשפר את המצב.

31/01/2007 | 08:52 | מאת: מיכל

האם ניסית לברר מה מקור הפחד שלך? מה גורם לך לחרדות? הפתרון נמצא בבעיה, כך אומרים ויש בזה הרבה מן הנכון. האם יש לך סתם חרדות כי את אדם רגיש וחרדתי? לדעתי תחפרי לתוך הענין עם פסיכולוג ..... בהצלחה