תודה לדר' הידש ולדור

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

29/01/2007 | 17:54 | מאת: אפרת

מזה כ10 שנים אני סובלת מדכאון. לאחר נסיונות עם פרוזק,סרוקסט,ציפרמיל,ציפרלקס ואפילו אומגה 3 ,כולם גרמו לי לבכי בלתי נישלט, אפילו מתוך שינה הייתי מתעוררת עם בכי. לרופאה לא היתה תשובה לכך מלבד להחליף לי כדורים. אחרי הרשימה הנ"ל היא נתנה לי רספרידל שאכן לא גרם לי לבכי אבל, גרם לתופעות פיזיולוגיות קשות. פניתי אליכם ואתם הסברתם לי (את מה שהרופאה לא עשתה) לגבי תופעות הלואי, מה הסדר שאותו לוקחים את הכדורים, לפי משפחת ssri snri ובנוסף בהתאם לשאלותי עניתם לי לגבי הציפרלקס שאותו ניסיתי בעבר כפי שכתבתי. החלטתי על דעת עצמי לבקש מרופא המשפחה שוב ציפרלקס ולנסות שוב. לשמחתי הכדור עזר לי מאוד והיום אני עם כדור ורבע מזה כ5 חדשים. בנוסף, גיליתי על עצמי, שככל שהרופאה היתה מעלה לי מינון, כך היתה לי החמרה. אחת התופעות שלי בהחמרה הן, לחץ בראש בכיפה ולחץ באוזן ימין שלטענתה הם עקב מינון נמוך. היום אני ניתקפת ביום או יומיים בודדים בחודש במצב רוח ירוד אבל....אני יכולה לתפקד, לצחוק, ואפילו לרקוד וגם לצאת לשוק העבודה. אני יודעת הכדורים הם לא סוכריות אבל הם עוזרים לי לחיות. ולכם דר' הידש ולדור המשיכו במלאכת הקודש שלכם והרבה הרבה תודות לכם. ולכם המשתמשים בפורם המכובד הזה אל יאוש יש תיקוה.

29/01/2007 | 22:38 | מאת: דור

לאפרת שלום, תודה לך על הפידבק. אני שמח לשמוע שמצאת את הדרך לאושר (באופן יחסי של המושג). רפואה שלמה, דור.

30/01/2007 | 02:46 | מאת:

לאפרת תודה על השיתוף, פעמים רבות אנשים שמרגישים טוב לא חוזרים לפורום לשתף כי הם "לא צריכים כבר את הפורום" אבל העידכון שהבאת חשוב לרבים וגם לנו. תודה והמון אושר ובריאות הידש