פסיכיאטר

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

29/01/2007 | 17:51 | מאת: אנה

רציתי לשאול את דר גיורא הירש מה ההבדל בין פסיכיאטר מומחה למומחה בפסיכיאטריה . האם זה אותו הדבר? תודה על תשובתך.

29/01/2007 | 23:19 | מאת: דור

מבחינה פורמלית התואר הוא "מומחה בפסיכיאטריה" ואין משהו אחר. יש כאלה שהופכים את הסדר ומשתמשים בצירוף "פסיכיאטר מומחה" אבל הכוונה לאותו דבר בדיוק.

30/01/2007 | 02:44 | מאת:

לאנה תודה לדור ואכן מדובר על שאלה בעברית נכונה ואין הבדל ענייני. מומחה בפסיכיאטריה, יש האומרים מומחה לפסיכיאטריה, ויש פסיכיאטר מומחה. יש גם כאלו שכותבים פסיכיאטרייה עם שני יוד"ים בסוף... כל טוב דר' גיורא הידש