ויאפקס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/01/2007 | 21:22 | מאת: סיון

שלום אני לוקחת כחודש כדור אחד של 75 מ"ג ויאפקס. יש שיפור גדול באנרגיות שלי ואני מצליחה לתפקד ביום יום בצורה טובה. אבל אני מתקשה לישון (אני לוקחת את הכדור בארוחת צהריים), מרגישה תחושת אי שקט וחרדות. האם הגדלת המינון אמורה לעזור לתחושות כאלה? תודה סיון

29/01/2007 | 08:26 | מאת: riki

שלום לך אני גם נוטלת ויפקאס 225 מג' ויש לי אותה בעייה בדיוק, מרגישה כל הזמן עירנית. התרופה הזו מאוד מעוררת, ומה שהציעו לי בפורום הזה, זה לקחת אותו בבוקר אני לוקחת בבוקר אך בנתיים אני סובלת מאותה תופעה, וכנראה שהרופא המטפל ישלב לי תרופה נוספת שיאזן לי את המצב. שיהיה בהצלחה

29/01/2007 | 21:02 | מאת: סיון

קודם כל תודה, אני אנסה לקחת בבוקר. הרופאה הציעה לי לקחת עם לוריוון וכשאני עושה את זה, זה עוזר לי לישון אבל אני מפחדת להתמכר כי הבנתי שזה מאד ממכר. סיון