3 חודשים מטופלת ב- XRויפקאס

דיון מתוך פורום  פסיכיאטריה

28/01/2007 | 08:43 | מאת: riki

לד"ר הידש ודור שלום אני כמעט 3 חודשים עם התרופה הנ"ל 225 מג' שאת 75 מג' הוספתי לפני כשלושה שבועות. מה שקורה כרגע הוא שעדיין אין יציבות וזה משתנה כמו גלים יום טוב יום לא טוב וכן הלאה. והדבר שמציק יותר מכל זה הפרעות שינה שבשעה 14.00 כל לילה אני מתעוררת התרופה מעוררת יותר מידיי מה אתם מציעים לעשות? אולי לעלות במינון? להזכירכם שיש לי דכאון קליני עמיד. ואולי להוסיף עוד תרופה שמתאימה לופיאקס שיכול לייצב את המצב? בזמנו שלקחתי את הפרימוניל לקחתי לפני השינה וישנתי מצויין. אנא אני מוטרדת אתם מאוד עוזרים לי וצריכה מאוד את דעתכם מנסיונכם כל טוב riki

28/01/2007 | 16:23 | מאת: דור

לריקי שלום אם בעיות השינה נובעות מהתרופה (ויפאקס) אז עליה במינון תחריף אותן. שאלה אחרת אם המינון הנוכחי מספיק לצורך הטיפול בדיכאון. כך או כך, קיימת אפשרות להוסיף תרופה שתעזור לך לישון. חשוב שתקפידי לא לשתות משקאות מעוררים (כמו קפאין או אלכוהול) בשעות אחה"צ ואילך, לעשות ספורט וכו'. רפואה שלמה דור.

29/01/2007 | 16:01 | מאת: riki

דור שלום ההשפעה על הדכאון: יש שיפור משמעותי אך יש אי יציבות יש לי ימים טובים ורגועים ויש לי ימים רעים. ואם יימשך כך ולא תהיה יציבות אצטרך לעלות במינון. שאלתי אליך מה יכול להתאים לויפקאס שתייצב את המצב וגם את השינה כמובן מאותה משפחה